velkommen til svanemøllens cykler

Höving airbag 3.0

Fra Hövding 2 til 3 – Hvad er nyt?

Til forskel fra sin forgænger har Hövding 3 et meget smallere design og kommer nu kun i én størrelse, der kan justeres med et BOA-spænde. Dette gør airbaggen lettere og behagelig at have på, da du har mulighed for at tilpasse kraven helt præcist til dit ønske. Airbaggen har 15 timers batterilevetid, hvilket er 6 timer længere end den tidligere version.

Du har derudover nu mulighed for at forbinde den til Hövdings egen app på din smartphone via bluetooth, hvor du blandt andet kan se batteristatus og få en påmindelse, når den skal lades op.

N

8 tommer luftgummihjul

Denne lovlige elløbehjul fra Centurion er nem og komfortabel at køre på – takket være den store 8 tommer luftgummihjul og den effektive skivebremse. Modellen er foldbar, hvilket gør den utrolig praktisk – lige til at smide den i bilens bagagerum.
}

20 km/t.

Rækkevidden er op til 20 km med dens store genopladelige 36v 5,2 ah batteri. Max hastigheden er de lovlige 20 km/t. Max brugervægt er 100 kg.

Lys

Er med LED-lys i for og i bag, så du nem kan ses i trafikken.

El-løbehjul

Denne lovlige elløbehjul fra Centurion er nem og komfortabel at køre på – takket være den store 8 tommer luftgummihjul og den effektive skivebremse. Modellen er foldbar, hvilket gør den utrolig praktisk – lige til at smide den i bilens bagagerum

Cykler

Før du køber ny cykel, skal du gøre dit behov klart. Skal den bruges til lange cykelture og ferier, til daglig transport eller kun i ny og næ som alternativ til andre transportformer.

Hos Svanemøllens cykler har vi et bredt udvalg af cykler i forskellige prisklasser. Fra den klassiske cykel til den moderne citybike, fra racercyklen til mountainbiken.

Vi sørger altid for at yde en personlig og professionel rådgivning, så du finder den cykel, der passer bedst til dig.

Se vores aktuelle tilbud her på siden eller kom forbi vores butik for at se hele udvalget.

Cykelmærker vi forhandler

Reperationer

Hos Svanemøllens Cykler reparerer og vedligeholder vi alle slags cykler.

Lige fra barnevogne, børne cykler, alle voksen cykler, til alle typer lad-cykler.

Har du ikke mulighed for at nå os inde for åbningstiden, kan du låse din cykel ude foran og smide nøglen i post kassen med dit nummer, navn og kort beskrive hvad der er gået i stykker. Så ringer vi til dig dagen efter og aftaler nærmere. 

Vi renser, smører og justerer gear og bremser, udskifter dele og spænder og smører kæden. Vi gør cyklen klar til de lange ture og til den daglige transport. Vi sørger kort sagt for, at din cykel kommer i topform. Lapning 50 kr.

BEMÆRK : VI HAR OFTE EN LÅNE CYKEL TIL RÅDIGHED, IMENS VI LAVER DIN CYKEL